Firma „ENA“ d.o.o. Sarajevo bavi se prodajom medicinskog potrošnog materijala i servisiranjem medicinske opreme. U djelokrugu svoga rada preduzeće zastupa i ima pravo distribucije za područje Bosne i Hercegovine za medicinske proizvode većeg broja svjetskih proizvođača. Pogladajte u ponudi

U proteklom vremenu razvili smo se u pouzdanog dobavljača mnogih zdravstvenih ustanova kao što su: klinički centri, bolnice, poliklinike, domovi zdravlja, ustanove za hitnu medicinsku pomoć i specijalističke ordinacije.

Specifičnost našeg poslovanja je praćenje potreba i zahtjeva kupaca te brzina reagovanja na njihove opšte i specifične zahtjeve. Preduzeće je uspostavilo ciljeve u pravcu daljeg razvoja kako bi obezbjedilo veću zastupljenost na tržištu i ispunjene specifičnih zahtjeva i očekivanja kupaca.

„ENA“ d.o.o. Sarajevo je uskladio svoje poslovanje sa zahtjevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015, kako bi obezbjedilo upravljanje sistemom kvaliteta uz povećanje efektivnosti i efikasnosti procesa i obezbjedilo kontinuirano poboljšanje cjelokupnog sistema.

 

2011 ENA d.o.o. Sarajevo - O nama. Copyright © 2009-2013 www.deuce.ba Sva prava zadržana.
Powered by Joomla 1.7 Templates